torsdag 7. februar 2008

Andre blogger

Petter Solberg sin blogg, han har visstnok flyttet bloggen sin til sin egen hjemmeside ( http://www.pettersolberg.no/), men det han har skrevet på http://www.vgb.no/20075, er interessant å lese. Man får et godt innblikk i hvordan rally livet til Petter er. Kanskje siden er mest interessant hvis man har litt peiling på rally?

På Hjortefot, årets blogg på vg.no. Den gir et godt syn på hvordan en jeger lever, og hvordan han utfører jobben sin. Jeg er ikke jeger selv, men vil tro at enhver jeger ville syntes denne (http://www.vgb.no/341) siden er verdt å stikke innom.

uti min hage, skrevet av duff_mckegan, http://magngus.blogspot.com/ . Morsomme innlegg i ny og ned, det er også noen faglige innlegg som ikke er direkte morsomme å lese, men interessant i forhold til hva som er temaet og med tanke på at dette er en norskfaglig blogg.

Dette er tre forskjellige blogger (som dere sikkert har lagt merke til) hvor to av dem forteller om hverdagen/jobben, mens den tredje er en fagblogg. Jeg liker mer blogger som tar opp et tema og "oppfordrer" til diskusjon, en blogg hvor det er sterke meninger får meg til å lese engasjert! Den tredje bloggen har et snev av det, hvilket er pluss++!

Ingen kommentarer: